24.3.2017 Lisää uudistuotantoa Vantaan Koivuhakaan

Varten Koivuhaan alueen kehitys jatkuu ja Peltolantien ja Apilatien välinen aluen muuntautuu asumiskäyttöön vuoden 2017 ja 2018 aikana.

Vantaan Koivuhaassa on nyt ennakkomarkkinoinnissa 3 eri taloyhtiötä:

Koivuheikissä ja Mesiheikissä on huolellisesti suunniteltuja 1H-3H asuntoja. Pienin asunto on 29,5m2 ja suurin 66,5m2. Kerrostalot ovat poikkeuksellisen hyvin varusteltuja ja edistyksellisiä. Molemmissa kerrostaloissa noin 50% lämmöstä tuotetaan uusiutuvalla energialla maalämmöllä ja aurinkosähköllä. Molemmissa taloissa on omat ylimmän kerroksen saunatilansa ja yhteinen varusteltu kuntosali. Kaikki asuntojen parvekkeet ovat lasitettyja.

Apilaheikki on suunnattu hyvin yhteyksien päästä pientaloa etsivälle perheelle. Kohteessa huoneistotyypit ovat 78,0m2 paritalo-asunto ja 107,5m2 erillistalo. Autolle löytyy oma paikka joko katoksesta tai tolppapaikan päästä ja kaikissa asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka takaa miellyttävän lämmön jakautumisen koko asuntoon.

Varaa nyt oma asuntosi Koivuhaasta!

Lisätiedot:

Esittely ja myynti