28.11.2016 Varte mukaan kehittämään ePerehdytystä rakennusalalle

ePerehdytys-hanke on käynnistymässä RT:ssä. Rakennusalalrateko_logole kehitetään yhteistä yleisperehdytystä turvallisiin työtapoihin. Työntekijät suorittaisivat perehdytyksen verkossa ja perehdytys olisi voimassa vuoden kaikilla työmailla.

Uutta verkkopohjaista perehdytystä on tarkoitus pilotoida joukossa RT:n jäsenyrityksiä alkuvuodesta 2017. Laajempaan käyttöön se saadaan mahdollisesti jo ensi vuoden syksyllä. Palvelun kehittämisestä vastaavat RT:hen kuuluvat Rakennusmedia ja RATEKO. Sisältö tuotetaan yhteistyössä hankkeeseen osallistuvien eri toimialojen jäsenyritysten ja Mittaviivan kanssa. Mukana kumppaneina ovat myös muun muassa Rakennusliitto ja Pro.

Varte liittyi mukaan ePerehdytys ohjausrymään kehittämään hanketta. Ohjausryhmään on valjastettu Antti Savolainen. Järjestelmän pilotointi alkaa Vartella alkuvuodesta ja järjestelmän kattavampi käyttö on tarkoitus aloittaa ensi syksynä.

ePerehdytys suoritetaan verkko-oppimisena. Hyväksytty suoritus on voimassa kaikilla rakennustyömailla aina 12 kuukautta kerrallaan. Suoritettu ePerehdytys tulee näkyviin Valttikortti-järjestelmään. Palvelulle tulee kustannusperusteinen pieni käyttömaksu.

Lisätiedot: Kai Heiskanen, kai.heiskanen@www2.varte.trineria.fi, 044 0266 945