17.11.2016 Varten urakoima K-kauppa avatui Lappeenrannassa

 

k-supermarket-rakuunaVarte Oy on toteuttamassa Lappeenrannan kauppatorin laitaan mittavaa asuinliiketalohanketta, Rakuuna-korttelia. Kohde on toteutettu yhteistyöhankkeena Keskon kanssa. Rakennuskohde on nyt valmistumassa ja ensimmäisenä otetaan tänään 17.11. käyttöön uusi K-Supermarket, joka on pinta-alaltaan noin 2300 m2. Kaupan yläpuolelle on valmistumassa vuoden loppuun mennessä yli 100 kerrostaloasuntoa – katso vapaana olevat Rakuunaheikin asunnot. Maanalaisessa pysäköintilaitoksessa on yli 130 autopaikkaa. Rakuuna-korttelin kokonaisala on yli 15.000 m2 ja rakennustilavuus 54.000 m3.

Kohteen vastaavana työnjohtajana toimii Mika Virtanen.

Onnittelemme kauppiaspariskunta Hanni ja Jarkko Kolehmaista uuden kauppapaikan johdosta!

 k-supermarket-rakuunan-avajaiset

Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva ja kauppiaspariskunta Hanni ja Jarkko Kolehmainen leikkaamassa silkkinauhan ennen asiakkaiden kauppaan pääsyä.

 

Keskon tiedote asiasta:

 Pitkä odotus on ohi! Lappeenrannan K-supermarket Rakuuna avataan

Aivan Lappeenrannan keskustassa avataan torstaina 17.11.2016 täysin uusi K-supermarket Rakuuna. Kauppa avautuu entiselle paikalleen oltuaan kiinni puolitoista vuotta korttelin rakennustöiden ajan. K-kauppiaina jatkavat Jarkko ja Hanni Kolehmainen, jotka toimivat Rakuunan yrittäjinä aikaisemminkin.

Torstaiaamuna, kun puheet on pidetty ja nauha leikattu, voivat kauppiaat Jarkko ja Hanni henkilökuntineen esitellä ylpeinä nykyaikaisen, Tavallista paremman ruokakaupan. ”Oltuamme puolitoista vuotta viettämässä vapaata, olemme nyt täynnä intoa asiakaspalvelutyöhön”, vakuuttavat Kolehmaiset.

K-supermarket Rakuuna tarjoaa asiakkailleen perinteiset kauppapalvelut, joissa on huomioitu tämän päivänä trendit. ”Meillä on vahva perinteinen lihatiski, Herkkutori, ja pakkaamme sekä leikkaamme lihat itse”, Jarkko kehaisee. ”Asiakastoiveiden perusteella olemme hankkineet savustuslaitteet, joilla savustamme itse tuoreet kalat kaupassa”.

Rakuunassa on salaatti-, kylmäruoka- ja marjabaarit, joista voi koota itsellensä mieleiset tuotteet mukaan. Kaupan omat paistotuotteet, leivät ja leivonnaiset, paistetaan leipomotason paistouuneissa. Rakuunaan on saatu myös uudet K-juustomestarin herkuttelujuustot, jotka ovat laadukkaita mutta kohtuuhintaisia eurooppalaisia juustoja.

Asiakkaiden toiveesta runsas luomuvalikoima

Kauppias-Jarkko kertoo, että asiakkailta on kerätty toiveita kauppan suhteen pitkin syksyä muun muassa Facebook-sivuilla. ”Toiveiden perusteella olemme ottaneet laajan valikoiman luomutuotteita ja gluteenittomat tuotteet ovat omana osastonaan, jotta ne ovat helppo löytää”.  Rakuunassa on noin 16 000 tuotteen valikoima, jota tullaan vielä räätälöimään asiakkaille sopivaksi kaupan avauduttua. ”Olemme kiinnostuneita saamaan lisää paikallistuotteita valikoimiin, vaikka meillä on jo nyt niitäkin hyvä valikoima”, Jarkko esittää toiveen lähituottajille. ”Lähituotteita löytyy leivistä, on myös hunajaa ja muikkua purkissa”, Jarkko laskeskelee.

Itsepalvelukassoja omatoimisille

K-supermarket Rakuunassa on neljä itsepalvelukassaa ja kolme palvelukassaa. Talotekniikka on nykyaikaista ja energiatehokasta. Valaistus hoidetaan led-tekniikalla niin kylmälaitteissa kuin kaupassakin. Pakasteet ovat kansien ja ovien takana kuten myös kaikki lähellä nolla-astetta vaativat elintarvikkeet. Rakuunassa hyödynnetään kylmälaitoksen tuottamaa lauhdelämpöä käyttöveden ja kaupan lämmityksessä.

Jarkon ja Hannin lisäksi K-supermarket Rakuunassa työskentelee 20 kaupan ammattilaista, joista viisi henkilöä on työskennellyt jo vanhassa Rakuunassa. Työpaikkoihin tuli liki 500 hakemusta.

K-supermarket Rakuunan aukiolot ovat maanantaista lauantaihin klo 7-21 ja sunnuntaisin 10-21. Kaupassa on myös Veikkauksen palvelut.

Kuivin jaloin kauppaan ja takaisin kelissä kuin kelissä

Vaikka kauppa on kaupungin keskustassa, niin autoileville asiakkaille pysäköinti on tehty helpoksi. Kaupan alapuolella on tilava parkkihalli, josta on helppo kulkuyhteys suoraan kauppaan. Lisäksi asiakkaille tarjotaan tunnin ilmainen pysäköinti.

Lisätietoja: K-kauppias Jarkko Kolehmainen, puh. 040 577 4980

K-supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka ovat sekä laadukkaita että edullisia helpon asioinnin ostospaikkoja. Vahvuuksia ovat ylivoimaiset tuoreosastot, ammattitaitoinen henkilökunta, kattava palvelu, laajimmat valikoimat, suomalaiset tuotteet sekä Pirkka- ja K-Menu-tuotteet. K-supermarket-ketjuun kuuluu 220 kauppaa, joiden asiakastyytyväisyydestä vastaavat K-kauppiaat. K-supermarketit toimivat Keskon päivittäistavarakaupan kanssa ketjuliiketoimintamallilla. www.k-supermarket.fi

Tallenna

Tallenna