9.6.2016 Pasilanheikissä pääset itse vaikuttamaan sisustukseen ja saat suunnitteluapua

Varte rakentaa Pasilan Radiokadulle kerrostaloasuntoja As Oy Helsingin Pasilanheikkiin. Alkuvuodesta 2017 valmistuvien Pasilanheikin asuntojen sisustuksesta ja asukasmuutoksista vastaa Suunnittelutoimisto Pilke Oyn sisustusarkkitehti Tiina Narinen. Narinen auttaa tulevia asukkaita valitsemaan asuntoonsa mieluisen sisustuksen.

644A0060 (2)

Millaisia materiaalivalintoja Pasilanheikistä asunnon ostava pääsee tekemään?

  • Asunnon hintaan kuuluvat tietyt kaluste- ja kodinkonetoimittajilta valitsemani vakiomateriaalit ja -kalusteet. Loin niiden pohjalta neljä erilaista teemaa, joissa on valmiiksi määritelty keittiö ja kylpyhuone. Asiakas voi valita jonkin teemoista sellaisenaan tai tehdä siihen muutoksia. Vartella on käytössä verkosta löytyvä suunnitteluohjelma Nettikoti, josta löytyvät 3D-kuvat eri huoneista, ja ohjelman avulla voi mallintaa, miltä erilaiset valinnat näyttävät ja sitä kautta suunnitella haluamansa kokonaisuuden. Asukkaiden valittavissa on keittiön, kylpyhuoneen ja asuintilojen kiintokalusteet sekä seinäpinnat.

Mitä tehdä, jos omat valinnat eivät miellytäkään valmiissa asunnossa?

  • Näin käy harvoin, sillä Vartelta ostetun asunnon sisustusprojekti alkaa sillä, että kutsun tulevat asukkaat Varten toimistolle tutustumaan eri materiaaleihin ja käymään niiden ominaisuuksia yhdessä läpi. Valintoja pääsee tekemään, kunhan on tarpeeksi ajoissa liikkeellä asunnon ostossa. Toki valmiissa asunnossa voi itse tehdä muutoksia jälkikäteen, jos joku valinta meni sittenkin pieleen.

Ovatko eri materiaalit erihintaisia?

  • Asunnon hintaan kuuluvien vakiomateriaalien lisäksi valittavissa on myös lisähintaisia vaihtoehtoja. Asuntoonsa voi valita kalusteita tai vaikka laattoja myös tarjoamamme valikoiman ulkopuolelta – sitä varten täytyy tehdä minulle tilauspyyntö ja minä tarkistan, onko asukkaan tekemä valinta mahdollinen.

Annetaanko asunnon ostajille suosituksia hyviksi valinnoiksi? Auttaako ammattilainen valinnoissa?

  • Tarjoan mielelläni apua, ja minuun voi olla yhteydessä puhelimella, sähköpostilla tai kasvokkain – palveluni kuuluu asunnon hintaan.

Pasilassa materiaalivalintojen aikataulu on juuri umpeutunut, mutta viiimeiset valinnat vielä juuri ennättävät toteutukseen!

Lisätietoa:

Pasilanheikki: www.varte.fi/as-oy-helsingin-pasilanheikki-2/

Tiina Narinen
Sisustusarkkitehti | Suunnittelutoimisto Pilke Oy
Asukasmuutokset | Pasilanheikki | Varte Oy
p.040 809 9296
tiina.narinen@www2.varte.trineria.fi