25.5.2016 Eteralle urakoitava Vantaan Osmanheikki harjakorkeudessa

Eläkevakuutusyhtiö Etera rakennuttaa yli sata asuntoa Vantaan Viertolaan. Kohde on edennyt harjannostajaisvaiheeseen. Asunnot valmistuvat joulukuussa 2016.

etera-rgb_logo-vari-pieni

Asunto Oy Vantaan Osmanheikkiin tulee 117 asuntoa ja noin 350 neliön suuruinen päivittäistavarakauppa. Lisäksi yhtiöön tulee 43-paikkainen autohalli. Asuntojen vuokrattava huoneistoala on yhteensä 5 587 neliötä. Kohteen kehittäjä ja pääurakoitsija on Varte Oy. Kohteen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Käppi Oy. Asunnot valmistuvat joulukuussa 2016, ja niitä vuokraa Ovenia Oy.

”Uskomme, että pienehköille vuokra-asunnoille on hyvin kysyntää, ja eläkeyhtiölle asunnot ovat turvallisia sijoituskohteita”
, Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta sanoo.

”Hyvällä sijainnilla olevat vuokra-asuntokohteet ovat Eteran reaalisijoitusten ytimessä ja näihin ollaankin selkeästi panostamassa osana lähiajan strategiaa”, reaalisijoitusjohtaja Jukka Reijonen sanoo.

”Asunto Oy Vantaan Osmanheikki on asuntomäärältään Varten suurin omaperustainen hanke kuluvalla tilikaudella. Kaiken kaikkiaan Vartella on tällä hetkellä rakenteilla noin 600 asuntoa, joista pääkaupunkiseudun osuus on 400. Nyt harjakorkeuteen edennyt kohde on osoitus omasta vahvasta osaamisestamme antaen hyvän pohjan jatkaa toimintamme vahvistamista ja kasvuamme asuntorakentajana pääkaupunkiseudulla”, Varten hankejohtaja Janne En kertoo.

osmanheikki_harjannostajaiset

Etera sijoittaa aktiivisesti Suomeen. Eteran 5,8 miljardin euron sijoitusomaisuudesta noin 40 prosenttia on Suomessa. Etera sijoittaa kotimarkkinoille erityisesti reaalisijoitusten ja yrityssijoitusten kautta. Kiinteistösijoituksissaan Etera edistää energiatehokasta ja ympäristövastuullista rakennuttamista.

Lisätiedot

Timo Sotavalta, kiinteistöjohtaja, Etera, p. 040 732 5577, timo.sotavalta@etera.fi
Jukka Reijonen, reaalisijoitusjohtaja, Etera, p. 040 356 0999, jukka.reijonen@etera.fi
Janne En, hankejohtaja, Varte Oy, p. 0400 912 025, janne.en@www2.varte.trineria.fi