16.5.2016 Uusia asuntokohteita ennakkomarkkinointiin Lahteen ja Vantaalle

Kahden uuden asuntokohteen ennakkomarkkinointi on nyt alkanut !

Ensimmäisenä tämän kevään uutena kohteena ennakkomarkkinointiin starttasi Lahden Mallasheikki. Mallasheikki rakennetaan Lahden keskustaan historialliselle Lahden Mallasjuoman alueelle. Lahden Mallasjuoman tehtaat lopettivat Malskin alueella vuonna 2003 ja sittemmin alue on muuttunut kokonaan asuinalueeksi. Osa vanhoista punatiilisistä tehdaskiinteistöistä on suojeltu ja ne jäävät alueen asukkaiden ihailtavaksi myös tuleville vuosikymmenille.

mallasheikki_ensiesittely1  MALLASHEIKKI_ULKO_printti

Lahden Tammiheikki on 35 asunnon moderni kerrostalo, jonka pääsuunnittelijana on toiminut Arkkitehtityö Oy Lahdesta. Uuden talon tieltä puretaan vanha mallastamorakennus ja uuden talon arkkitehtuuri on suunniteltu sointuvaksi jäljelle jääviin vanhoihin rakennuksiin. Uuden talon varustelu on korkealuokkainen, kaikissa asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, kuvallinen ovipuhelin ja taloyhtiöllä on oma kattopiha taloyhtiön vesikatolla. Lukuunottamatta pieniä yksiöitä, on kaikissa asunnoissa lisäksi oma lasitettu parveke. Osassa kolmioita on lisäksi ranskalainen parveke vastakkaiseen ilmansuuntaan.

Viime viikonloppuna ennakkomarkkinointi alkoi myös Vantaalla. Vantaan Kaivokselassa oleva Vaskipellon alue valmistuu As Oy Vantaan Aapraminheikin myötä. Aapraminheikki rakennetaan Aapraminkaaren varrelle Vaskipellon puistoalueen laidalle. Aapraminheikki eroaa aiemmista Varten Kaivokselaan rakentamista kohteista eniten huoneistokokojensa osalta. Aapraminheikissä asunnot on suunniteltu ensisijaisesti 1-2 hengen talouksille ja suurin asunto onkin ainoastaan 64,0m2. Pienemmän huoneistojen keskikoon myötä asuntojen kokonaishinta jää tasolle, joka mahdollistaa uuden asunnon hankinnan entistä useammalle.

AAPRAMINHEIKKI_ULKO2aapraminheikki_ensiesittely

Vantaan Aapraminheikki on luhtikäytävällä varustettu pienkerrostalo, josta on helppo liikkua niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omallakin autolla. Aapraminheikkiin rakennetaan 23 asuntoa. Pienin asunto on 37,5m2 yksiö ja suurin 64,0m2 kolmio. Aapraminheikki on ulkonäöltään aiempien Kaivokselan kohteiden Vaskiheikin ja Kopparheikin tapaan näyttävä. Julkisivu on valkoiseksi rapatttu ja talot on sijoiteltu väljästi taloyhtiön tontille, joten naapurin seinää ei tarvitse Aapramiheikissä tuijottaa.

Lisätiedot kohteista:

Lahden Mallasheikki

Vantaan Aapraminheikki