8.4.2016 Uusi 96 asunnon korjausrakentamishanke Helsingin Malminkartanoon

Varten korjausrakentamisyksikkö aloitti työt tällä viikolla Helsingin Malminkartanossa Naapuripellontiellä.
Tilaajana kohteessa on Helsingin Kaupungin asuntotuotantotoimisto eli ATT. Käyttäjä on HEKA Malminkartano. Naapuripellontien työmaalla aloitettiin työt maanantaina 4.4.2016 tilaajan kanssa pidetyllä turvallisuuspalaverilla ja heti sen perään pidetyllä purkutöiden aloituspalaverilla.
Purkuliike pääsi aloittamaan omat työnsä sovitusti tiistaina 5.4.2016. Varten urakkaan kuuluva asukkaiden ulosmuutto tehtiin onnistuneesti jo edellisenä viikonloppuna. Vuonna 1985 rakennettu asuinkerrostalokohde käsittää 96 asuntoa, päiväkodin ja erillisen pesula-, huolto- ja kerhorakennuksen.

Kokonaisurakan suuruus on noin 9M euroa.

naapuripellontie

Kuvassa ovat työmaan toimihenkilöt vasemmalta lukien: ulkopuolisten töiden työnjohtaja vanhempi mestari Jukka Salu, työmaan vastaava mestari Hannu Laaksonen sekä sisäpuolisten töiden työnjohtaja vanhempi mestari Ari Juppi